Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą


Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą
2016-04-14
Domowy kwas chlebowy to bardzo prosty i pyszny przepis na zdrowy, orzeźwiający napój.

Składniki :

         2 łyżeczki Cykoriady Ekstrakt lub Instant

         500 ml wody gazowanej

         dla smaku odrobina cukru/miodu/stewii/ksylitolu itp.

 

Sposób przygotowania:

W około 50 – 75 ml schłodzonej wody gazowanej rozpuszczamy Cykoriadę i dodatek słodzący. Następne rozpuszczone w ten sposób składniki przelewany do pozostałej ilości wody gazowanej i dokładnie mieszamy. GOTOWE!


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

flypr

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl