Lody Bonano szykują się do sezonu


Lody Bonano szykują się do sezonu
2017-04-26
Co jasne, najpopularniejsze w menu lodziarni działających pod marką Lody Bonano, są oferowane w najróżniejszej postaci, kultowe już „amerykańskie świderki”.

Jednak, żeby wybór był jeszcze większy, a satysfakcja klientów pełniejsza, największa franczyzowa sieć lodziarni w Europie systematycznie wprowadza nowości. Jedną z nich, w nadchodzącym sezonie będą tradycyjne, gałkowe lody.

 

 

- Dzięki nawiązaniu współpracy ze znanym polskim producentem lodów – firmą Koral – propozycja oferowanych przez nasze lodziarnie deserów w tym sezonie jeszcze się powiększy. Wierzymy, że również ten rodzaj lodów zyska swoich fanów i ucieszy zarazem tych, którzy są wierni naszym świderkom – mówi Sylwia Korpacz, przedstawicielka marki Lody Bonano.

 

Nowa pozycja nie będzie jednak dostępna we wszystkich lodziarniach  działających w kraju. Menu o lody gałkowe będą bowiem mogli poszerzyć zainteresowani tym franczyzobiorcy, decydując się w ten sposób na dodatkowe urozmaicenie – i tak zresztą bogatej - oferty.  - W codziennej sprzedaży będzie się pojawiało 7 różnych smaków lodów gałkowych spośród 22 dostępnych w menu – dodaje Sylwia Korpacz.

 

Tymczasem, co ciekawe, choć tegoroczna wiosna dopiero przed nami, pierwsze lokale sieci już rozpoczęły sezon. Sprzedaż po zimowej przerwie wznowiły m.in. lodziarnie działające w Środzie Wielkopolskiej, Śremie i Gostyniu, Ozorkowie, Konstantynowie Łódzkim, Zduńskiej Woli.

 

Lodziarnie z charakterystycznym, żółto-zielonym szyldem spotkać można niemal w każdym mieście i miasteczku w Polsce. To marka obecna na rynku od 11 lat . Nowe otwarcia zaplanowano zarówno w miejscowościach, gdzie dotychczas nie było popularnych „świderków”, jak i w miastach, gdzie lodziarnie pod tym szyldem zdążyły już na dobre się zadomowić. 


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

publicum

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl