Majowa edycja jarmarku produktów regionalnych w Blue City


Majowa edycja jarmarku produktów regionalnych w Blue City
2017-05-22
Sezon grillowy można już oficjalnie uznać za otwarty. Najbliższy Międzynarodowy Jarmark Produktów Regionalnych w Blue City będzie poświęcona właśnie przysmakom, które mogą urozmaicić przyjęcie na łonie natury.

Wystawcy z różnych zakątków Polski, Europy i świata pojawią się przy fontannie na poziomie -1 w dniach 25-28 maja. Spotkanie z nimi będzie świetną okazją do tego, żeby poznać nowe oblicze tradycyjnych, regionalnych przysmaków – na przykład spróbować grillowanego oscypka z dodatkiem żurawiny.

 

Miłośnicy bardziej konserwatywnego menu na grilla również znajdą coś dla siebie – szeroki wybór kiełbas z pewnością ich zadowoli. Będzie można przy okazji sprawdzić, jak ich smak komponuje się z bardziej egzotycznymi akcentami. To właśnie różnorodność i szeroki wachlarz inspiracji kulinarnych są największymi zaletami Jarmarków i powodami, dla których klienci tak chętnie wracają na kolejne edycje.

 

Zapraszamy na www.bluecity.pl

 

Dołącz do nas na Facebook.com: www.facebook.com/CHBlueCity

 


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

a.sobczak@wp.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl