Nowość! Kiełbasa Krucha Kmicica – smak szlacheckich czasów


Nowość! Kiełbasa Krucha Kmicica – smak szlacheckich czasów
2015-11-25
Staropolskie uczty znamy głównie z filmów lub książek. Suto zastawione stoły, unoszący się w powietrzu zapach domowych specjałów, dom pełen gości, gwar rozmów, a do tego rodzinna atmosfera – to były zwyczaje, do których warto wracać! Teraz, dzięki wędlinom marki Gzella jest to możliwe.

Kiełbasa Krucha Kmicica to klasyczna propozycja dla prawdziwych smakoszy, ceniących produkty regionalne o unikalnej recepturze oraz aromacie.


Kwintensencję smaku uzyskano dzięki wykorzystaniu wysokiej jakości składników, a także specjalnie dobranej kompozycji przypraw, takich jak czosnek czy gorczyca. Co więcej, na każde 100 g wyrobu zużyto aż 120 g wyselekcjonowanego, grubo siekanego mięsa wieprzowego. Ponadto kiełbasa Krucha Kmicica nie zawiera glutenu oraz fosforanów. Specjał wyśmienicie smakuje na zimno, szczególnie serwowany z dodatkiem musztardy i chrzanu, soczystych, świeżych warzyw oraz marynowanych grzybów. Kiełbasa polecana jest także jako uzupełnienie regionalnych stołów, na których apetycznie się prezentuje, m.in. dzięki charakterystycznej ciemno-brązowej barwie, będącej efektem długiego wędzenia w dymie drzewnym.

Podobnie jak pozostałe wędliny z linii Skarby Kmicica marki Gzella, przysmak ten doda każdej uczcie iście szlacheckiego charakteru. Zatem wystarczy jeszcze zaprosić gości, by poczuć się jak za dawnych, dobrych czasów!



Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

gastrosfera

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl