Studenci w Gliwicach głosują na najlepszy smak chipsów


2011-04-08
We wtorek, 12 kwietnia studenci Wydziału Górnictwa i Geologii Politechniki Śląskiej będą mogli spróbować 4 Nowych Smaków chipsów i zagłosować na najlepszy z nich. Który smak wygra w studenckiej zabawie?
Znamy już finałowe smaki konkursu Lay’s „Wymyśl Nowy Smak”. Powstały one w oparciu o kreatywne pomysły konsumentów, którzy przez prawie trzy miesiące przysyłali swoje propozycje smaków. W konkursie wyłoniono finałowe 4 Nowe Smaki chipsów, które właśnie trafiły na sklepowe półki. Każdy może ich spróbować i zagłosować na te, które najbardziej mu smakują. Tylko jeden smak, który zdobędzie najwięcej głosów konsumentów, pozostanie na rynku na dłużej i przyniesie zyski swojemu pomysłodawcy (1% ze sprzedaży, minimum 50 000 zł).

W ramach konkursu marka Lay’s postanowiła sprawdzić jakie zdanie na temat 4 Nowych Smaków mają polscy studenci. Już we wtorek, 12 kwietnia, finałowych smaków chipsów będą mogli spróbować studenci Wydziału Górnictwa i Geologii Politechniki Śląskiej oraz wskazać, ich zdaniem, najlepszy smak. Studencka
akcja Lay’s prowadzona jest także na innych uczelniach. Do tej pory na ulubiony smak głosowali uczniowie Wyższej Szkoły Administracji i Beznesu w Gdyni. Zwyciężyły tam „Krewetki po tajsku”. A który smak wygra w Gliwicach?

Oficjalne głosowanie na ulubiony smak
Głosy oddawać można od 14 marca do 6 maja 2011 na www.lays.pl lub wysyłając SMS pod numer 70707 (
koszt 61 gr z VAT). Głosując na „Htipiti” należy wysłać SMS o treści HTI, na „Kabanostrrre” – KAB, „Krewetki po tajsku – KRE a na „Niezłe ziółko” – NIE. Warto głosować na swój ulubiony smak, aby pozostał dłużej na rynku oraz by wygrać przenośne pamięci USB lub kartony chipsów Lay’s. Nagrodą specjalną dla tych, którzy polubią profil Lay’s na Facebook’u jest wspólne gotowanie z samym Pascalem Brodnickim

Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Multi_Communications

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl