FRoSTA: pieczarki na sto sposobów


2017-03-30
Tego, że pieczarki najlepiej smakują w towarzystwie cebuli, nie trzeba nikomu udowadniać. FRoSTA serwuje je w maśle z tymiankiem – bez mycia, obierania, siekania… i łez wylanych, podczas krojenia cebuli. A możliwości ich wykorzystania jest naprawdę wiele!

Pieczarki z cebulą w maśle z tymiankiem to prawdziwa klasyka. Apetyczne połączenie krojonych i zamrażanych tuż po zbiorach pieczarek i łagodnej cebuli – wszystko to w towarzystwie kremowego masła z tymiankiem. Gwarancja intensywnego smaku i zapachu, aż do ostatniego kęsa.

Otwierają cały wachlarz kulinarnych możliwości i pomagają oszczędzić czas. Dania na ich bazie zrobimy szybciej niż zwykle – bez czasochłonnych przygotowań. Sprawdzą się w niejednej zupie, nadając jej grzybowego charakteru, a dodane do sosu, wzbogacą jego smak. Bez problemu przygotujemy z nich farsz do pierogów czy naleśników, będą doskonałe również jako jeden ze składników domowej pizzy. Dodane do porannej jajecznicy, sprawią że nabierze ona wyrazistego smaku.

 

Zgodnie z polityką FRoSTY 100% naturalnego smaku!, produkty FRoSTY nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników ani aromatów.

 

Pieczarki z cebulą w maśle z tymiankiem FRoSTY czekają w sklepowych zamrażarkach, w cenie 3,5 zł/ 270 g.  

 


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

JBcomm

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl