Grey Goose na benefisie Janusza Gajosa


Grey Goose na benefisie Janusza Gajosa
2011-09-23
W środowy wieczór 21 września, w siedzibie radiowej Trójki odbył się benefis wybitnego polskiego aktora – Janusza Gajosa. Partnerem uroczystości była marka Grey Goose.

Powrót do przeszłości
Studio Muzyczne Polskiego Radia im. Agnieszki Osieckiej zostało wypełnione do ostatniego miejsca przez fanów Janusza Gajosa oraz gości specjalnych – zaprzyjaźnionych aktorów i reżyserów, którzy mieli okazję pracować z nim w przeszłości. Wśród nich znaleźli się m.in. Andrzej Wajda, Zbigniew Zamachowski, Ewa Wiśniewska i Grzegorz Małecki, którzy zdradzili kilka anegdot z życia aktora. Nie zabrakło także występów wokalnych z dedykacją dla beneficjenta i prezentów. Środową uroczystość poprowadzili Agnieszka Szydłowska i Krzysztof Materna.

Toast z wódką Grey Goose
Po zakończonej części oficjalnej wszyscy obecni goście zostali zaproszeni na tort urodzinowy oraz drinki na bazie luksusowej wódki Grey Goose. Marka, która znana jest ze swojego zaangażowania w świat filmu, przygotowała pyszne koktajle specjalnie na tę okazję. Kolorowe drinki podkreśliły uroczystą atmosferę i stanowiły dokonały element toastu za Janusza Gajosa – wybitną postać polskiej kinematografii.


Dlaczego Grey Goose jest Najlepiej Smakującą Wódką na Świecie?
Grey Goose, luksusowa i ceniona na całym świecie wódka, tworzona jest w jednym celu – by być najlepiej smakującą wódką na świecie. Pochodzi z malowniczego rejonu Cognac, we Francji, słynącego z najlepszych ekspertów zajmujących się destylacją alkoholi. Grey Goose czerpie to co najlepsze z bogatej historii regionu, który znany jest z produkcji najwyższej klasy luksusowego jedzenia, win i innych alkoholi. W tradycji regionu Cognac to mistrz produkcji – mâitre de chai nadzoruje proces jej powstawania i zapewnia najwyższą jakość każdego etapu produkcji i finalnego produktu. Do produkcji Grey Goose wykorzystuje się wyłącznie najlepszą francuską pszenicę, tę samą której używa się do produkcji pysznych regionalnych wypieków, a pięciostopniowy proces destylacji zapewnia wyjątkowy i niepowtarzalny smak trunku. Następnie czysta woda mineralna, przefiltrowana przez tamtejsze wapienie, jest mieszana z destylatem. W momencie kiedy alkohol osiągnie swój optymalny smak, mistrz produkcji – mâitre de chai jest usatysfakcjonowany. Grey Goose to wytworny alkohol o gładkim i subtelnym zapachu, który dostarcza niezapomnianych wrażeń podczas degustacji.


Kontakt prasowy:
Beata Grzybek, Marta Więckowska, MORE PR, ul. Sieczna 72 A lok.35, 03-290 Warszawa, tel. (022) 251 20 47, e-mail: beatagrzybek@more-pr.com, martawieckowska@more-pr.com


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Marta Więckowska

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl