Grey Goose na premierze „Skyfall”
26 października w Multikinie w Złotych Tarasach odbył się specjalny pokaz dla członków Klubu Polskiej Rady Biznesu, nowego filmu o przygodach Jamesa Bonda – „Skyfall”. Uroczysty bankiet po filmowej premierze uświetniła marka Grey Goose, od lat związana ze światem filmu.
50 urodziny Jamesa Bonda
Piątkowy wieczór upłynął członkom Klubu Polskiej Rady Biznesu pod znakiem filmowych emocji. W dniu 50. urodzin agenta Jej Królewskiej Mości do zadań specjalnych, w Multikinie w Złotych Tarasach został zorganizowany specjalny pokaz. Premiera filmu „Skyfall” dostarczyła zaproszonym gościom świetną rozrywkę – nowa odsłona przygód Jamesa Bonda do ostatniej chwili trzymała wszystkich w napięciu. Po projekcji filmu na zaproszonych gości czekał elegancki bankiet oraz doskonałe koktajle na bazie wódki Grey Goose. Marka tego francuskiego trunku była oficjalnym partnerem premiery filmowej i towarzyszyła członkom Klubu Polskiej Rady Biznesu przez cały wieczór. Amatorom niebanalnej mieszanki smaków przypadł do gustu koktajl Le Fizz na bazie wódki Grey Goose, likieru z kwiatów czarnego bzu oraz świeżego soku z cytryny. Cytrusowe orzeźwienie zapewnił gościom koktajl Grey Goose Caipiroska z dużą ilością soku z limonki, a dla miłośników nieco słodszych smaków barmani przygotowali Ginger Joy z dodatkiem likieru imbirowego. Wstrząśnięte i nie zmieszane połączenie filmowych emocji z koktajlami na bazie wódki Grey Goose zapewniło zaproszonym gościom doskonałą mieszankę dobrej zabawy w doskonałej atmosferze.
Dlaczego Grey Goose jest Najlepiej Smakującą Wódką na Świecie?
Grey Goose, luksusowa i ceniona na całym świecie wódka, tworzona jest w jednym celu – by być najlepiej smakującą wódką na świecie. Pochodzi z malowniczego rejonu Cognac, we Francji, słynącego z najlepszych ekspertów zajmujących się destylacją alkoholi. Grey Goose czerpie to co najlepsze z bogatej historii regionu, który znany jest z produkcji najwyższej klasy luksusowego jedzenia, win i innych alkoholi. W tradycji regionu Cognac to mistrz produkcji – mâitre de chai nadzoruje proces jej powstawania i zapewnia najwyższą jakość każdego etapu produkcji i finalnego produktu. Do produkcji Grey Goose wykorzystuje się wyłącznie najlepszą francuską pszenicę, tę samą której używa się do produkcji pysznych regionalnych wypieków, a pięciostopniowy proces destylacji zapewnia wyjątkowy i niepowtarzalny smak trunku. Następnie czysta woda mineralna, przefiltrowana przez tamtejsze wapienie, jest mieszana z destylatem. W momencie kiedy alkohol osiągnie swój optymalny smak, mistrz produkcji – mâitre de chai jest usatysfakcjonowany. Grey Goose to wytworny alkohol o gładkim i subtelnym zapachu, który dostarcza niezapomnianych wrażeń podczas degustacji.
Kontakt prasowy:
Beata Grzybek-Zielińska, Anna Głos, MORE PR, ul. Poborzańska 8 lok. 14,
03-368 Warszawa, tel. (22) 401 73 73, e-mail: beatagrzybek@more-pr.com, annaglos@more-pr.com
Nadesłał:
Marta Więckowska
|