Jarmark Produktów Regionalnych zawita do Portu Łódź


Jarmark Produktów Regionalnych zawita do Portu Łódź
2012-02-14
Mamy dobrą wiadomość dla fanów tradycyjnych specjałów kuchni regionalnej. Wszystkich smakoszy oscypków, wędlin, ryb czy chrupiącego chleba Port Łódź zaprasza na Jarmark Produktów Regionalnych w dniach 16 – 19 lutego.
Najbliższa edycja Jarmarku Produktów Regionalnych będzie obfitowała w smaki i aromaty. Amatorzy uczty w staropolskim stylu będą w swoim żywiole. Na stoiskach zlokalizowanych w przy sklepie IKEA znajdą przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią. Warto podczas weekendowych zakupów zrobić sobie przerwę na coś zdrowego, a przy tym smacznego.
- Jarmark Produktów Regionalnych to okazja, aby poznać nowe smaki i wprowadzić je do swojej kuchni. Klienci Jarmarku mogą na miejscu spróbować wędlin, ryb i innych produktów i wybrać te, które najbardziej odpowiadają ich podniebieniu – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.
Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. Smak tradycyjnie wytwarzanego chleba podanego ze staropolską wędliną z pewnością na długo pozostanie w pamięci wszystkich odwiedzających.
Więcej informacji na stronie www.portlodz.pl.

Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Katarzyna Rąkowska

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl