Jarmark regionalny w Porcie Łódź


Jarmark regionalny w Porcie Łódź
2012-05-15
Między 17 a 20 maja na klientów Portu Łódź czeka uczta w staropolskim stylu. Jarmark Produktów Regionalnych przyciągnie smakoszy oscypków, tradycyjnych wędlin i chrupiącego chleba.

Najbliższa edycja Jarmarku Produktów Regionalnych będzie obfitowała w smaki i aromaty. Na stoiskach znajdą przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią. Warto podczas weekendowych zakupów zrobić sobie przerwę na coś zdrowego, a przy tym smacznego.

 

- Jarmark Produktów Regionalnych to okazja, aby poznać nowe smaki i wprowadzić je do swojej kuchni. Klienci Jarmarku mogą na miejscu spróbować wędlin, ryb i innych produktów i wybrać te, które najbardziej odpowiadają ich podniebieniu – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

 

Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. Smak tradycyjnie wytwarzanego chleba podanego ze staropolską wędliną z pewnością na długo pozostanie w pamięci wszystkich odwiedzających.

 

Więcej informacji na stronie www.portlodz.pl.


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Katarzyna Rąkowska

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl