Kawa palona
2013-10-30
Kawa palona, każda odmiana kawy zielonej ma swoją unikalną charakterystykę smakową, aby ją w pełni wydobyć niezbędne jest dobranie indywidualnych parametrów palenia.
Dlatego kawy zielone palimy oddzielnie, przed a nie po stworzeniu mieszanki. Łagodna o głębokim aromacie. Relacja jakości do ceny jest bardzo pozytywna Ziarna bardzo ziemiste w aromacie, czarne gorzko czekoladowa, palone drewno i mocny tytoń po zaparzeniu aromat łagodnieje, zaokrągla się.
Kawa palona jest idealnym rozwiązaniem do biura.
Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Wasze komentarze (0):