Kiermasz wyrobów regionalnych w CH Maximus


2011-06-17
W najbliższy weekend 18-19 czerwca w hali D na terenie CH Maximus odbędzie się kiermasz produktów regionalnych. Kilkudziesięciu producentów lokalnych przysmaków zaprezentuje wykonane zgodnie z polską tradycją produkty z całego kraju.

Kiermasz to propozycja dla smakoszy tradycyjnych i zdrowych produktów z wybranych regionów Polski. Reprezentowane będą m.in. Mazury, Podhale, Mazowsze, Podlasie, Kurpie. Organizatorzy zaprosili producentów wędlin, pieczywa, serów i innych wyrobów mlecznych, w tym oscypków, a ponadto piw, miodów i słodyczy. Dla wszystkich odwiedzających przewidziana jest możliwość degustacji oraz zakupu tradycyjnych produktów bezpośrednio od ich producentów.

 

Kiermasz wyrobów regionalnych odbywa się na terenie Centrum Handlowego Maximus od 2 lat, stale przyciągając setki klientów z całego Mazowsza.

Kiermasz będzie miał miejsce w hali D w pasażu głównym.

 

 

Dojazd do Centrum Maximus

Klienci mogą dojechać do Centrum korzystając z bezpłatnych linii MaxiBus, które kursują w dni powszednie oraz w soboty i niedziele. Szczegółowy rozkład jazdy znajduje się na stronie www.maximuscenter.pl 

Do Centrum Maximus można dojechać także komunikacją podmiejską, liniami autobusowymi 703, 711 i 733. Przystanki na żądanie usytuowane są na szosie katowickiej w Wolicy oraz pod Wolicą.

Centrum Maximus jest czynne codziennie w godzinach 8.00-17.00  (hale A, B, C, D). Hala E jest czynna codziennie od 8 do 20.

 

 

 

Kontakt dla mediów:

Anna Zając

Triple PR

ul. Leszno 8 lok. 28; 01-192 Warszawa

tel. 022 216 54 14

anna.zajac@triplepr.pl


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

CH Maximus
http://www.maximuscenter.pl

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl