Kulinarny zawrót głowy


Kulinarny zawrót głowy
2017-05-09
Programy kulinarne od wielu sezonów stanowią nieodłączny element ramówek stacji telewizyjnych. Ich prowadzący w błyskawicznym tempie stają się osobami rozpoznawalnymi, autorytetami i ekspertami, a widzowie zyskują wiedzę i świadomość, jak jeść zdrowo, smacznie, różnorodnie i ekonomicznie.

Monika Goździalska  zaczynała swoją przygodę  z mediami od udziału w programie Masterchef na antenie TVN,  potem wielokrotnie demonstrowała swoje pomysły i umiejętności kulinarne w śniadaniówce DDTVN.  Tworzyła też  media od innej strony, bo przez kilka lat była prezesem wydawnictwa Extra Media , a ostatnio dyrektorem zarządzającym TOTV.  Po krótkiej przerwie, spowodowanej porządkowaniem spraw rodzinnych , zdrowotnych i pisaniem książki kucharskiej powraca  na wizję  z autorskim programem „Kulinarny zawrót głowy”,  w którym podzieli się  z widzami łatwymi, prostymi w przygotowaniu  i  wymagającymi mało czasu pomysłami na zdrowe  posiłki, tak istotne dla naszego prawidłowego funkcjonowania w  zabieganej codzienności.  Różnorodność tematów, przedstawionych przez autorkę i prowadzącą w jednej osobie naprawdę może przyprawić o zawrót głowy, a już na pewno warto z nich skorzystać  w  naszej domowej kuchni. Program  emitowany będzie  w TVP, codziennie w porannym paśmie  „Dzień Dobry  Polsko” od 9 maja 2017, co da szansę widzom na smaczny początek dnia. Seria liczy 27 odcinków.


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

modowaja

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl