Marka Grey Goose na 4. urodzinach „Party”
W poniedziałek 3 października w Klubie Polskiej Rady Biznesu odbyły się 4. urodziny magazynu „Party”. Partnerem wieczoru była marka francuskiej wódki Grey Goose.
Urodzinowe drinki
Czerwony dywan, tort i wyśmienite koktajle. Tak w skrócie opisać można przyjęcie urodzinowe magazynu „Party”, które odbyło się w poniedziałek 3 października. Goście, zaproszeni do Pałacu Sobańskich – siedziby Klubu Polskiej Rady Biznesu, razem z redakcją gazety świętowali 4 lata istnienia pisma na polskim rynku.
Toasty z marką Grey Goose
Kameralne i eleganckie wnętrza Klubu stanowiły doskonałe tło urodzinowego przyjęcia. Marka francuskiej wódki Grey Goose przygotowała dla wszystkich obecnych oryginalne drinki na bazie tego trunku. Wśród serwowanych koktajli nie zabrakło cieszącego się dużą popularnością Grey Goose Cosmopolitan na bazie soku żurawinowego. Na otwartych na nowe smaki czekał zielony Kiwi Le Fizz oraz złocisty Gigi de Luna z dodatkiem imbiru. Koktajle doskonale sprawdziły się podczas urodzinowych toastów. O podniebienia gości zadbała restauracja Amber Room, która za każdym razem dba o najwyższą jakość serwowanych dań. Wieczór swoją obecnością uświetniły także polskie gwiazdy zaprzyjaźnione z magazynem „Party”, które razem z pozostałymi gośćmi zaśpiewały solenizantowi „Sto lat”. Byli wśród nich m.in.: Kinga Rusin, Edyta Herbuś, Małogorzata Baczyńska, Piotr Rubik czy Maciej Dowbor. Do urodzinowych życzeń dołącza się także marka luksusowej wódki Grey Goose.
Francuski trunek znany jest z zaangażowania w światowe wydarzenia na najwyższym poziomie i często spotykany w towarzystwie gwiazd dużego formatu. Dotyczy to także Polski, gdzie marka uczestniczy w ważnych dla polskiej sceny wydarzeniach.
DOSSIER:
Dlaczego Grey Goose jest Najlepiej Smakującą Wódką na Świecie?
Grey Goose, luksusowa i ceniona na całym świecie wódka, tworzona jest w jednym celu – by być najlepiej smakującą wódką na świecie. Pochodzi z malowniczego rejonu Cognac, we Francji, słynącego z najlepszych ekspertów zajmujących się destylacją alkoholi. Grey Goose czerpie to co najlepsze z bogatej historii regionu, który znany jest z produkcji najwyższej klasy luksusowego jedzenia, win i innych alkoholi. W tradycji regionu Cognac to mistrz produkcji – mâitre de chai nadzoruje proces jej powstawania i zapewnia najwyższą jakość każdego etapu produkcji i finalnego produktu. Do produkcji Grey Goose wykorzystuje się wyłącznie najlepszą francuską pszenicę, tę samą której używa się do produkcji pysznych regionalnych wypieków, a pięciostopniowy proces destylacji zapewnia wyjątkowy i niepowtarzalny smak trunku. Następnie czysta woda mineralna, przefiltrowana przez tamtejsze wapienie, jest mieszana z destylatem. W momencie kiedy alkohol osiągnie swój optymalny smak, mistrz produkcji – mâitre de chai jest usatysfakcjonowany. Grey Goose to wytworny alkohol o gładkim i subtelnym zapachu, który dostarcza niezapomnianych wrażeń podczas degustacji.
Kontakt prasowy:
Beata Grzybek, Marta Więckowska, MORE PR, ul. Sieczna 72A lok. 35, 03-290 Warszawa, tel. (22) 451 20 47, e-mail: beatagrzybek@more-pr.com, martawieckowska@more-pr.com
Nadesłał:
Marta Więckowska
|