Orientalna nuta w Twojej kuchni


Orientalna nuta w Twojej kuchni
2012-03-16
Orient to esencjonalny miks najbardziej subtelnych aromatów i smaków. Przenieś go do swojej kuchni dzięki naturalnie warzonemu sosowi sojowemu Kikkoman. Już jego odrobina nada Twoim potrawom pełnego, wyrazistego smaku i co ciekawe, z powodzeniem zastąpi sól w codziennej diecie.

W pełni naturalny sos sojowy Kikkoman to szczypta orientu, której nie może zabraknąć
w Twojej kuchni. Jest on idealnym uzupełnieniem wielu zup, sałat, dressingów i marynat,
a także doskonale sprawdza się jako dodatek do potraw smażonych i duszonych.
Jego długotrwała fermentacja pozwala na odpowiedni rozwój aromatów, a wykorzystanie tylko naturalnych składników sprawia, że jest on nie tylko smaczny, ale i zdrowy. Co więcej, w polskiej, obfitującej w sól kuchni może być traktowany jako jej zdrowsza alternatywa.

W ofercie Kikkoman znajdziemy szereg produktów takich jak uniwersalny sos sojowy Kikkoman, słodki sos sojowy oraz sos bezglutenowy. Dla osób z wysokim ciśnieniem tętniczym marka przygotowała także wersję sosu o obniżonej o 43% zawartości soli – sos Kikkoman Less Salt. Wszystkie propozycje z portfolio marki można dowolnie stosować
do ulubionych dań obiadowych i przystawek.

 

Dodatkowe informacje:

Biuro Prasowe Kikkoman / Walk PR

Marta Lesiewska, Anna Kuprian

T: +48 519 021 080, 519022080

kikkoman@pressoffice24.pl


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

WalkPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl