Przełam lody z HELIO!


Przełam lody z HELIO!
2021-06-10
Otwórz się na nowy, #SoGood #SoNatural smak... np. karmelowy! Czas na pyszne lody dla ochłody!

Szukasz przepisów na #SoOriginal domowe lody? Z HELIO przygotujesz w szybki i prosty sposób pyszne, domowe lody z naturalnych składników i bez konserwantów! Zajrzyj na bloga HELIO po sprawdzone przepisy na mroźne #SoOriginal lody z suszonymi owocami So Soft!, masą krówkową PREMIUM lub bakaliami HELIO Natura! … Oj, niełatwo będzie im się oprzeć! ;-)

 

Składniki:

Masa krówkowa PREMIUM HELIO w ulubionym smaku

460 ml mleka 3,2%

740 ml śmietany kremówki 30%- 36%

 

Przygotowanie: Wystarczy połączyć ulubioną masę krówkową HELIO z mlekiem i śmietanką, zmiksować i włożyć do zamrażarki. Następnie, co 30 minut przez pierwsze 3 godziny - miksować. Gotowe lody można dodatkowo posypać bakaliami, np. EKO orzechami włoskimi HELIO Natura.

 

Zobacz też nasz wideo przepis na kanale HELIO- Bakaliowe Klimaty na pyszne kajmakowe lody!

  


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Agnieszka EFEKTPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl