Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski | Empik Silesia


Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski | Empik Silesia
2018-03-16
Przemysław „Vegenerat” Ignaszewski spotka się z fanami 21 marca o godzinie 18:00 w katowickim salonie Empik Silesia.

Najnowsza książka Przemysława „Vegenerata” Ignaszewskiego „Vegenerata bieg przez kuchnię, czyli szalone menu ultramaratończyka” (Burda Publishing) zabiera czytelników w aktywny bieg przez wertepy i zdrową kuchnię. Autor podpowiada, jak odżywiać się podczas morderczego wysiłku. Czytelnicy znajdą w książce opowieści o znanych biegach długodystansowych, anegdoty z życia uczestnika maratonów oraz przepisy na przekąski poprzedzające wysiłek, dodające energii w trakcie biegu, a także pozwalające się zregenerować.


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

jagoda.stula@empik.com

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl