Regionalne smaki zacumują w Porcie Łódź


Regionalne smaki zacumują w Porcie Łódź
2011-10-12
Port Łódź zaprasza wielbicieli tradycyjnych smaków na Jarmark Produktów Regionalnych. W dniach 13 - 16 października klienci będą mogli skosztować lub zakupić przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami.

Każdy, kto ceni sobie staropolską kuchnię, będzie zachwycony Jarmarkiem Produktów Regionalnych. Na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie IKEA będzie można znaleźć przysmaki wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi recepturami, w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby. Miłośników słodyczy z pewnością ucieszą krówki, a niejedna kobieta zatrzyma się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.

- Jarmark Produktów Regionalnych to wyjątkowa okazja, aby rozsmakować się w tradycyjnych produktach. Warto podczas weekendowych zakupów zaopatrzyć się w smaczną i, co najważniejsze, zdrową żywność - mówi Emilia Lange- Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Jarmark Produktów Regionalnych cieszy się sporym zainteresowaniem klientów. Każda edycja wydarzenia potwierdza, że produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących naturalne składniki i wysoką jakość produktów spożywczych. Smak tradycyjnie wytwarzanego chleba podanego ze staropolską wędliną z pewnością przywoła odwiedzającym sielską atmosferę polskiej wsi.


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Katarzyna Rąkowska

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl