Restauracja Tamka 43 rozpoczęła współpracę z Exclusive Places


Restauracja Tamka 43 rozpoczęła współpracę z Exclusive Places
2011-10-24
Najbardziej ekskluzywne hotele, kluby i restauracje Europy łączą swoje siły w ramach nowego projektu Exclusive Places. Do ich grona dołączyła także Tamka 43. Klienci warszawskiej restauracji mają szansę otrzymać honorowane w całej Europie karty „Member Card”.

Tamka 43 w najbardziej ekskluzywnym klubie świata

Serwis Exclusive Places został stworzony, aby wyróżnić miejsca odpowiadające najwyższym światowym standardom. Na liście dostępnej na stronie www.exclusive-places.com znalazły się najbardziej prestiżowe lokale z branży gastronomicznej, hotelarskiej oraz rozrywkowej, które tworzone są z pasją i podążają za najnowszymi trendami. Projekt Exclusive Places zakłada wprowadzenie prestiżowych kart klubowych „Member Card”, które upoważniają ich posiadaczy do korzystania z przewidzianych w ramach projektu zniżek. Jednym z pierwszych polskich lokali, które dołączyły do programu jest Restauracja Tamka 43. Członkowie „Exclusive Places Club”, którzy pojawią się w warszawskim lokalu mogą zarezerwować stolik bez dodatkowych opłat, osobiście porozmawiać z szefem kuchni Robertem Trzópką oraz otrzymają 10-procentowy rabat na zamówione dania. Dążąc do najwyższej jakości, lista przywilejów dla posiadaczy karty jest stale aktualizowana i wzbogacana o nowe usługi. Aktualne informacje znaleźć można na stronie www.exclusive-places.com.

Niezwykłe doznania w Tamce 43


Tamka 43 to jedna z najlepszych restauracji na kulinarnej mapie stolicy. To niezwykłe miejsce jest autorskim projektem Pawła Kwiatkowskiego, producenta koncertów oraz  Roberta Trzópka, który dba o podniebienia gości restauracji Tamka 43. Kuchnia sous vide, która jest wizytówką lokalu, zadowoli wszystkich miłośników kulinarnych doznań, a doświadczenie szefa kuchni nie pozwoli przejść obojętnie obok przygotowanych dań.  Robert Trzópek uraczy każdego klienta zaskakującymi połączeniami smaków, podanymi w niebanalny i elegancki sposób. Restaurację wyróżnia niespotykana dbałość o najmniejsze szczegóły  i najwyższa jakość świadczonych usług. To sprawiło, że spośród warszawskich lokali to właśnie Tamka 43 przygotowała najlepsze danie główne i deser, które zostały nagrodzone podczas tegorocznej edycji Wine&Food Noble Night. Jej prestiż i wyznawane wartości zdecydowały także o tym, że Tamka 43 oficjalnie dołączyła do grona najznakomitszych miejsc Europy połączonych pod wspólnym szyldem „Exclusive Places Club”.


DOSSIER:

Tamka 43 to kawiarnia, winebar i restauracja w jednym, która mieści się w modernistycznym budynku Narodowego Instytutu Fryderyka Chopina w Warszawie. Nowoczesna sceneria doskonale pasuje do serwowanej tam kuchni, która łączy tradycję z nowoczesnością. To zasługa światowej sławy szefa kuchni – Roberta Trzópka – specjalisty w dziedzinie gastronomii molekularnej oraz gotowania w niskich temperaturach metodą, sous-vide. Krótkie menu, częsta zmieniana lista dań przygotowywanych z najlepszych polskich i europejskich produktów sezonowych to jego autorski pomysł.

Kontakt prasowy:

Beata Grzybek, Marta Więckowska, MORE PR, ul. Sieczna 72 A lok.35, 03-290 Warszawa, tel. (22) 251 20 47, e-mail: b.grzybek@more-pr.com, martawieckowska@more-pr.com


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Marta Więckowska

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl