Selgros Cash&Carry modernizuje kolejne hurtownie


Selgros  Cash&Carry  modernizuje kolejne hurtownie
2012-10-16
Dzisiaj, 16 października, odbyło się oficjalne otwarcie zmodernizowanych hurtowni Selgros w Warszawie na Białołęce oraz w Krakowie. Z tej okazji na klientów obu hal czeka wiele atrakcji.

Modernizacja obu obiektów objęła całkowitą reorganizację przestrzeni hurtowni, zmianę wizualizacji oraz ekspozycji towarów. Kompleksowo za przebudowę hal Selgros Cash&Carry odpowiedzialna była firma Schweitzer Project. Dotychczasowe modernizacje hal dokonane przez Selgros pokazują,  że klienci są zadowoleni ze zmian, uważając, że zakupy w odnowionych hurtowniach są prostsze i przyjemniejsze. 

Dzisiaj w halach Warszawa-Białołęka oraz w Krakowie co pięćdziesiąte zakupy będą gratis, a co setne będą premiowane atrakcyjnymi odtwarzaczami Blu-Ray. Dodatkowo trwają wyjątkowe promocje cenowe, które obowiązują również w drugiej hali Selgros w Warszawie przy ulicy Połczyńskiej.

Niespodzianką w hurtowniach Warszawa-Białołęka oraz w Krakowie są całkowicie nowe stoiska rybne. Na klientów czeka szeroki wybór świeżych ryb i owoców morza. Wśród ryb morskich i oceanicznych znajdują się między innymi: dorsz, flądra, halibut, łosoś, makrela i śledź. Na stoisku znaleźć można również wiele atrakcyjnych ryb słodkowodnych, w tym: amur, jesiotr, karp, pstrąg, sandacz czy szczupak. Całość uzupełnia dobry wybór owoców morza z krewetkami, kalmarami, małżami i ostrygami.

- Hurtownie Warszawa - Białołęka i Kraków to kolejne  hale Selgros,  gdzie otwieramy stoiska ze świeżymi rybami i owocami morza – mówi Cezary Furmanowicz, dyrektor działu marketingu Selgros.  We wszystkich miastach, w których do tej pory wprowadziliśmy do sprzedaży te grupy produktów, cieszą się one wyjątkową popularnością wśród naszych klientów – dodaje Furmanowicz.

Selgros Cash&Carry to ogólnopolska sieć hal handlu hurtowego. Klientami sieci są osoby prowadzące działalność gospodarczą - przede wszystkim właściciele sklepów detalicznych oraz przedstawiciele branży gastronomicznej i  hotelarskiej.

Klientów od lat przyciąga do Selgros szeroki wybór towarów i bardzo przystępne ceny. Obecnie w każdej hurtowni Selgros jest w ofercie około 40 tysięcy produktów. Klienci cenią sobie między innymi to, że Selgros przeprowadza indywidualny rozbiór mięsa pod zamówienie odbiorcy. Dużą popularnością cieszą się wyroby z własnej wędzarni, produkty ekologiczne oraz produkty sprzedawane pod hasłem „Kuchnie Świata”. Hurtownia ma do zaoferowania szeroki asortyment towarów spożywczych oraz przemysłowych, a wykwalifikowany personel zapewnia wysoki komfort obsługi.

 

Selgros Cash&Carry jest częścią holdingu trans-Gourment, zajmującego się sprzedażą hurtową produktów żywnościowych. Firma zainwestowała do tej pory w Polsce łącznie 1,2 mld zł. Obecnie Selgros posiada w Polsce piętnaście hurtowni zlokalizowanych w: Białymstoku, Bytomiu, Gdańsku, Gliwicach, Łodzi (2 hale), Katowicach, Krakowie, Poznaniu (gdzie mieści się także Centralne Biuro Firmy), Radomiu, Szczecinie, Warszawie (2 hale) i we Wrocławiu (2 hale). Docelowo władze spółki planują rozwinąć sieć do 20 hal. Aktualnie firma zatrudnia w Polsce około 4.500 pracowników i aktywnie współpracuje z samorządami i społecznościami lokalnymi.

Więcej informacji na www.selgros.pl

16 październik  2012 r.


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

FortePR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl