Sezon grillowy rozpoczęty


2012-05-29
Obowiązkowa wyprawka grillowicza – różne mięsa i kiełbaski, warzywa oraz przekąski. Te ostatnie pobudzają apetyt i są doskonałym uzupełnienie potraw spożywanych na świeżym powietrzu. Czas spróbować nowości – chipsów z sera Crispy Natural.

Zimowe miesiące już za nami. Rozrywki na chłodniejsze dni również. Długo czekaliśmy na odpowiednią pogodę taką, która pozwoli spędzać czas z rodziną i  przyjaciółmi na świeżym powietrzu. Możemy wreszcie wyciągnąć meble ogrodowe i zacząć grillowanie. Teraz pomyślmy, co będziemy podawać do jedzenia na takich spotkaniach.

Oczywiście na grillowym ruszcie podamy różne kiełbasy, mięsa, szaszłyki, warzywa, do tego sosy, pieczywo i przekąski. Możemy także pomyśleć o czymś nowym, o chipsach z sera, które są już dostępne w sklepach. Ich smak komponuje się idealnie z grillowym menu. Możemy od nich zacząć, gdy jesteśmy głodni, a potrawy są jeszcze na ruszcie. Producent serowych nowości Crispy Natural przygotował do wyboru trzy smaki: chrupiące plasterki z sera w towarzystwie cebuli, z posypką a la Italiana oraz plasterki sera z krążkami marchewki.

To całkowita nowość na rynku, Chipsy z sera są produkowane w innowacyjnej technologii objętej światowym zastrzeżeniem patentowym Nie są pieczone ani smażone, nie dodaje się do nich tłuszczu w procesie produkcji. Są produkowane z sera o obniżonej do 20% zawartości tłuszczu. To dobra wiadomość dla wszystkich, którzy lubią smaczne jedzenie, ale również kontrolują spożywane kalorie.

 


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

kalitero

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl