Smak i aromat ulubionych wypieków


Smak i aromat ulubionych wypieków
2019-01-22
Ulubione pierogi, placki, pachnące babki, uszka i paszteciki – polska kuchnia stoi wypiekami i daniami opartymi na mące. Nasze przepisy podbijają serca smakoszy na całym świecie.

Ulubione pierogi, placki, pachnące babki, uszka i paszteciki – polska kuchnia stoi wypiekami i daniami opartymi na mące. Nasze przepisy podbijają serca smakoszy na całym świecie.

Gwarancja smaku

Dolnośląska Mąka Tortowa to czysty, naturalny składnik potraw, który gwarantuje wyśmienitą jakość i smak pysznych, domowych dań.  Typ 450, świadczący o wysokim przemiale mąki, bardzo jasny kolor i wyjątkowa lekkość są szczególnie doceniane przy wypieku delikatnych ciast. Dzięki Dolnośląskiej Mące Tortowej z powodzeniem przygotujemy puszyste biszkopty, słodkie jagodzianki i świąteczne dania. Produkty z Młyna Jaczkowice pochodzą tylko ze zbóż od polskich rolników. Mąki z linii Dolnośląska pozwalają przygotować nawet najbardziej wymagające potrawy.

Nieskończone źródło kuchennych inspiracji

Młyn Jaczkowice położony jest na Dolnym Śląsku, w dolinie Odry, w otoczeniu żyznych ziem Dolnego Śląska i Opolszczyzny. Urodzajne gleby, łagodne zimy i ciepłe lata powodują, że to tutaj dojrzewają najlepsze odmiany pszenicy, z których tworzy się najlepsze jakościowo mąki. Dolnośląska Mąka Tortowa to sztandarowy produkt Młyna Jaczkowice i niezawodny składnik w każdym domu. To dzięki niej powstają wszystkie, dobrze nam znane wypieki, najsmaczniejsze, domowe makarony, a przede wszystkim tradycyjne, świąteczne potrawy, które tak bardzo uwielbiamy!

Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości pszenicy i ludziom, którzy w proces produkcji wkładają nie tylko swoją wiedzę, ale i serce, Dolnośląska Mąka Tortowa z Młyna Jaczkowice jest najlepszym produktem swojej klasy na rynku. Połączenie długoletniej tradycji młynarskiej z najnowocześniejszymi technologiami gwarantuje satysfakcję z zastosowań produktu w kuchni i zapewnia doskonały smak potraw na stole.

Produkt doceniony przez ekspertów

Linia „Dolnośląska” została w 2012 roku doceniona przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi znakiem „Poznaj Dobrą Żywność”, a program „Doceń Polskie”, którym zajmują się specjaliści zawodowo związani z żywnością, wyróżnił mąki Młyna Jaczkowice mianem „Top produktu”. Polecana szczególnie do wypieków mąka tortowa pszenna typu 450 z Młyna Jaczkowice pozwala na nieskończone zastosowanie w kuchni - od domowego pieczywa, przez uwielbiane pierogi, po tradycyjne, pyszne, świąteczne ciasta, które pamiętamy z rodzinnego domu. 


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

GutPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl