Świąteczne smakołyki na Jarmarku Regionalnym w Porcie Łódź


Świąteczne smakołyki na Jarmarku Regionalnym w Porcie Łódź
2012-11-27
Jarmark Produktów Regionalnych to doskonała okazja, by przed zbliżającymi się Świętami uzupełnić swoją kuchnię o smakowite przekąski.

Tradycyjne wędliny, sery czy suszone owoce to pozycje obowiązkowe na świątecznych stołach. Regionalne produkty będzie można kupić w Porcie Łódź miedzy 29 listopada a 2 grudnia.

Regionalne smaki i aromaty kolejny raz zagoszczą w Porcie Łódź. Podczas Jarmarku fani tradycyjnych specjałów znajdą się w swoim żywiole. Na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie Saturn pojawią się przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym: wędliny, sery, miody, pieczywo i bakalie. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą natomiast krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią. Warto podczas weekendowych zakupów zrobić sobie przerwę na coś zdrowego, a przy tym smacznego.

- Jarmark Regionalny to wyjątkowa okazja, by spróbować tradycyjnych polskich produktów i wybrać te z nich, które pojawią się na naszym rodzinnym stole– mówi Emila Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. Zbliżające się Święta to doskonały moment, by wprowadzić je do naszej kuchni.

Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl.


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Maria Szwed

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl