WACHLARZ SMAKÓW I KOLORÓW - TYDZIEŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ W LIDLU


WACHLARZ SMAKÓW I KOLORÓW -  TYDZIEŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ W LIDLU
2017-01-11
Już od poniedziałku 16 stycznia we wszystkich sklepach Lidl rozpocznie się Tydzień Kuchni Azjatyckiej. Miłośnicy egzotyki i orientalnych smaków będą mogli spróbować prawie 100 oryginalnych produktów typowych dla Chin, Japonii, Tajlandii czy Indii.

Podczas akcji „ Poznaj Azję – odkryj jej różnorodność” w Lidlu nie może zabraknąć pikantnych i wyrazistych smaków kuchni wschodniej.

Wśród produktów w ofercie znajdą się m.in.: grzyby mun i shii-take – idealne do zup czy sałatek, chrupiące sajgonki, różnorodne orientalne sosy, indyjskie chlebki Naan, czy składniki niezbędne do samodzielnego przygotowania sushi. Na sklepowych półkach będzie można znaleźć także egzotyczne owoce m.in.: pitaję, liczi i soczyste mango.

Dla każdego, kto ceni sobie orientalne smaki Lidl przygotował szeroką ofertę azjatyckich sosów, przekąsek i dań, które już od 16 stycznia będą dostępne we wszystkich sklepach Lidl.


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Anna Grońska

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl