Wielkanocne wypieki? Tylko z marką Kresto!


2017-02-25
Zbliżające się święta Wielkiej Nocy stanowią idealną okazję do popisania się swoimi umiejętnościami cukierniczymi. Sprawdzone receptury to jednak dopiero połowa sukcesu. Sekret idealnych wypieków tkwi bowiem w odpowiednich składnikach.

Stół pełen smaku

Wielkanoc nieodłącznie kojarzy nam się z tradycyjnymi ciastami. Ciężko wyobrazić sobie świąteczny stół bez puszystych serników, kruchych mazurków, lukrowanych makowców czy delikatnej paschy. Choć przepisy, na te przysmaki, często różnią się od siebie to jednak łączy je wspólny mianownik w postaci konieczności dodania do nich bakalii. By zyskać pewność, że nasze wypieki zachwycą nawet najbardziej wymagających gości warto sięgnąć po wysokogatunkowe produkty marki KRESTO. W jej bogatej ofercie znajdziemy mnóstwo dodatków niezastąpionych w przygotowaniu wielkanocnych deserów.  Do wyboru mamy np. wiele gatunków orzechów m.in. włoskie, laskowe, ziemne  nerkowce, migdały (w słupkach, blanszowane, w płatkach), a także wiórki kokosowe. Świąteczne ciasta warto wzbogacić także o słodki akcent. W tej roli idealnie sprawdzą się pyszne, suszone owoce marki KRESTO, jak choćby popularne rodzynki, egzotyczny ananaswww.vog.pl

.


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

flypr

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl