Zabierz ze sobą Crispy Natural w każdą majową podróż
2012-04-30
Czekaliśmy na to długo, przed nami długi majowy weekend, czyli tradycyjny początek wypoczynku na świeżym powietrzu. To także czas na bardziej aktywne zajęcia, wycieczki piesze i rowerowe.
Więc musimy pamiętać o tym, że nasz organizm będzie potrzebował więcej energii. Pamiętamy o odpowiednim ubraniu, ale równie ważny jest prowiant, najlepiej taki, który można wrzucić do plecaka. Dobrym pomysłem jest paczka przekąsek owocowych i warzywnych Crispy Natural.
Podręczne opakowanie Crispy Natural waży 12 lub 20 g. To jedna porcja warzyw lub owoców, gotowa do schrupania, lekka, smaczna i pożywna. Wyprodukowana z polskich owoców i warzyw według nowatorskiej technologii suszenia MIRVAC, nie jest poddawana procesom smażenia i pieczenia. Dzięki temu Crispy Natural oraz Chrupsy są naturalnym źródłem błonnika i składników odżywczych i są rekomendowane zarówno dorosłym jak i dzieciom powyżej 3. roku życia. Nie zawierają glutenu, więc mogą być spożywane przez alergików pokarmowych.
Podczas wiosennego obcowania z przyrodą nabieramy ochoty na naturalne pożywienie, kiedy więc zgłodniejemy na wyciecze, możemy sięgnąć po paczkę przekąsek, nawet podczas spaceru. Kiedy zrobimy sobie dłuższą przerwę i będziemy chcieli zjeść większy posiłek, do Crispy Natural wystarczy dodać jogurt. Przekąski nadają się także do lekkich sałatek, doskonale urozmaicając ich smak. Można je dodać także do płatków śniadaniowych i musli. Do wyboru mamy kilka kompozycji, zarówno owoców i warzyw. Każdy znajdzie coś dla siebie, a po dawce naturalnej energii może dalej ruszać w drogę.
Cripsy Natural zachowują walory świeżych owoców i warzyw. W jednej paczce chrupiących przekąsek jabłek z cynamonem znajdziemy odpowiednik dwóch jabłek. Paczka buraków i pomidorów została wyprodukowana aż z trzech warzyw. To oznacza, że zajadając się Cripsami w przyjemny sposób zaspokajamy 1 z 5 porcji dziennego zapotrzebowania organizmu na składniki zawarte w owocach i warzywach.
Wysoką jakość produktów potwierdziły badania przeprowadzone przez Katedrę Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności Akademii Rolniczej w Poznaniu, które wykazały, że technologia suszenia MIRVAC nie niszczy cennych składników odżywczych zawartych w świeżych owocach i warzywach.
Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Wasze komentarze (0):