Restauracja KFC przy autostradzie A2 już otwarta


Restauracja KFC przy autostradzie A2 już otwarta
2011-06-30
W piątek, 24 czerwca, otwarta została kolejna restauracja KFC położona przy autostradzie, czynna 7 dni w tygodniu, 24 godziny na dobę. Nowa restauracja zlokalizowana jest w województwie łódzkim, na odcinku autostrady A2 pomiędzy Łodzią a Poznaniem.

Restauracja KFC mieści sie na terenie Miejsca Obsługi Podróżnych II w sąsiedztwie stacji paliw, w okolicach Starego Chrząstowa. Nowy lokal to nowoczesny i przestrzenny budynek, który wyróżnia się na tle pozostałych restauracji tego typu.

 

W nowo otwartej restauracji znajduje się ponad 100 miejsc dla odwiedzających gości, ogródek letni na zewnątrz budynku oraz 25 miejsc parkingowych dla klientów KFC. Niedaleko umiejscowiony jest parking dla autokarów oraz samochodów ciężarowych. Przy restauracji przez całą dobę działa punkt Drive-Thru, dzięki któremu możliwe jest skorzystanie z oferty KFC bez konieczności wysiadania z samochodu. Dodatkowo, klienci mogą bez ograniczeń korzystać z bezpłatnej usługi wi-fi, co może się okazać niezwykle przydatne podczas długich podróży. KFC zapewnia również specjalne udogodnienia stworzone z myślą o osobach niepełnosprawnych.

 

Pierwsze osoby, które odwiedziły restaurację KFC w dniu otwarcia, otrzymały zaproszenia na darmowe zestawy oraz kupony zniżkowe. Największą popularnością wśród kupujących cieszyły się kubełki Classic (teraz z 1l Pepsi gratis) oraz powiększone Big Boxy. Goście równie chętnie kupowali orzeźwiające napoje Krushers, szczególnie w wakacyjnym smaku Pina Colada.

 

Smak panierowanych kurczaków z KFC uważany jest za niepowtarzalny od ponad 70 lat. Unikalna receptura legendarnej panierki Original recipe - stworzonej przez Colonela Sandersa w 1940 roku mieszanki 11 ziół i przypraw - pozostaje do dziś niezmieniona, jako jedna z najlepiej strzeżonych tajemnic handlowych świata. Niezmienne pozostały stworzone przez Colonela Sandersa zasady przyrządzania kurczaków – zawsze świeżych, niemrożonych, ręcznie panierowanych przez kucharza, tuż przed podaniem. Starannie wyselekcjonowani, najlepsi w swojej branży producenci dostarczają kurczaki do każdej restauracji KFC kilka razy w tygodniu.

 

Kontakt: 

Witold Strzelecki

Solski Burson-Marsteller

e-mail: wstrzelecki@solskibm.pl

tel. +48 (22) 242 86 36


KFC - to najpopularniejsza, światowa sieć restauracji serwująca dania z kurczaka, światowy pionier restauracji szybkiej obsługi. Od ponad 70 lat, od czasu otwarcia w 1937 r. pierwszej restauracji KFC w Stanach Zjednoczonych, smak kurczaków KFC pozostaje niepowtarzalny dzięki unikalnej, oryginalnej recepturze Colonela Sandersa. Dania w restauracjach KFC przygotowywane są zawsze ze 100% świeżego, całego mięsa kurczaka. To restauracje dla tych, którzy cenią sobie wysoką jakość produktu i serwisu – w dobrej cenie. Codziennie około 12 milionów klientów obsługiwanych jest w blisko 16 000 restauracji sieci w ponad 100 krajach na całym świecie. W Polsce marka KFC należy do holdingu AmRest, który zarządza obecnie siecią prawie 130 restauracji KFC. Więcej informacji na stronie: http://www.kfc.pl, http://www.facebook.com/kfcpolska.


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Witold Strzelecki

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl