Wiosna na #so zdrowo i… sportowo!


Wiosna na #so zdrowo i… sportowo!
2022-03-25
Wiosna już tuż tuż, a to oznacza więcej czasu na świeżym powietrzu - większą mobilizację do aktywności fizycznej ;-) Dodaj do tego naturalnie zdrowe przekąski So Soft! i... tak jak to robią sportsmeni - dbaj na co dzień o super formę… naturalnie z HELIO!

Już niedługo przywita nas wiosenne słońce – nie możemy się już doczekać! Jakie macie postanowienia na te kilka miesięcy, które zbliżają nas do wakacji? My stawiamy na aktywność fizyczną i zdrowe odżywianie… naturalnie z bakaliami HELIO! Podejmiecie wyzwanie?

 

Sprawdzony sposób na zdrowszy, wiosenny #lifestyle ? Sport i odpowiednia dieta z HELIO to zawsze dobre rozwiązanie! Trening w domu, aerobic, rower, bieganie, spacery czy po prostu… schody zamiast windy ;-) Wybierz aktywność, która najbardziej pasuje do Twojego stylu życia. Dodatkowo, bądź na bieżąco z HELIO i śledź nasze działania… Dlaczego? Bo zdrowa marka bakalii HELIO nawiązała współpracę ze sportsmenkami oraz dietetykami, którzy najlepiej wiedzą, jak na co dzień dbać o zdrową formę i którzy chętnie podzielą się z Wami swoimi poradami. Na naszej nowej stronie HELIO.pl znajdziecie m.in. najnowszy artykuł przygotowany przez specjalistę ds. żywienia człowieka - Martę Białek, który stanowi kompendium wiedzy dla wszystkich, którzy chcą wprowadzić do swojej wiosennej diety posiłki w wersji #wege.

 

Sport i zdrowe odżywianie to klucz do świetnej formy, a przekąski HELIO sprawdzą się tu idealnie, zwłaszcza naturalnie pyszne owoce suszone z nowej linii So Soft! HELIO Natura! Warto mieć je zawsze przy sobie podczas codziennych aktywności! Przydadzą się także po treningu, jak suszone daktyle So Soft!, które według Piotra Filipowicza, eksperta ds. żywienia troszczącego się na co dzień o dietę czołowych siatkarek w Polsce z klubu Radomka, stanowią doskonałą fit przekąskę potreningową! 

 

„Zjedzenie porcji daktyli, które są źródłem łatwo przyswajalnych węglowodanów pomoże zahamować procesy kataboliczne, szybko odbuduje zasoby utraconego glikogenu i znacznie przyspieszy regenerację (...)”


Redakcja Archnews informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja Archnews nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Agnieszka EFEKTPR

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl