HELIO życzy BON APPETIT!
9 lutego obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy, dlatego dla wszystkich jej fanów mamy coś specjalnego!
Ten włoski przysmak kochają chyba wszyscy! Okrągła, prostokątna lub w kształcie serca… Jej przygotowanie jest bardzo proste, a dzięki wyjątkowym dodatkom można w łatwy sposób stworzyć niezapomniane połączenia smaków, którym trudno będzie się oprzeć! ;-) 9 lutego obchodzimy Międzynarodowy Dzień Pizzy, dlatego dla wszystkich jej fanów mamy coś specjalnego!
Pizza z dodatkiem EKO orzechów włoskich HELIO Natura
Wystarczy, że skosztujesz jeden kawałek, a gwarantujemy, że sięgniesz po następny! Połącz smak wyjątkowych orzechów włoskich z żółtym serem, cebulą lub słodką gruszką… z wszystkim, na co tylko masz ochotę! ;-) Oczywiście spróbuj tych kombinacji używając do swojego przepisu EKO orzechów włoskich z linii bez konserwantów HELIO Natura, które świetnie smakują zarówno w wersji wytrawnej, jak i na słodko ;-) To naturalnie pyszne i zdrowe orzechy, które pochodzą z polskich upraw ekologicznych. Idealnie pasują jako dodatek do pizzy, ale sprawdzą się też jako pożywna przekąska na co dzień, bo orzechy włoskie HELIO Natura zawierają mnóstwo składników odżywczych niezbędnych w naszej codziennej diecie, m.in. potas, magnez, fosfor cynk, a także błonnik i witaminy. To naturalne źródło energii, które zadba też o nasze dobre samopoczucie zwłaszcza w szare, zimowe dni, bo orzechy włoskie zawierają dużo serotoniny uznawanej za hormon szczęścia, dlatego będą sprawdzonym przepisem na poprawę humoru!
Dzień Pizzy? Świętuj go naturalnie razem z HELIO! Sięgnij po połówki orzechów włoskich, które stanowią ponad połowę opakowania orzechów HELIO Natura i stwórz oryginalną pizzę w chrupiącym wydaniu! HELIO życzy BON APPETIT! ;-)
Nadesłał:
Agnieszka EFEKTPR
|